Apel umanitar pentru Leo Iorga! Cancerul a recidivat! În ce stare este acum artistul

Leo Iorga, fostul solist al trupei „Compact”, se luptă din nou cu cancerul! Artistul are nevoie urgentă de ajutor.

Unul dintre cei mai iubiți artiști din România trece iar prin clipe grele, cancerul descoperit în 2011 a recidivat, iar familia cere ajutor. Leo Iorga este un nume cunoscut de peste 30 de ani în lumea rockului românesc, am putea spune, mai precis, al rockulul clasic românesc.

Leo Iorga a cântat la formațiile „Cargo”, „Compact”, „Pacifica”, „PACT by Leo Iorga & Adi Ordean”. Melodiile cele mai cunoscute ale sale sunt „După ani și ani”, „Singur în noapte”, „Să te gândești la mine”, „Trenul pierdut”, „Cine ești tu oare” și mai sunt… Apropiații lui Leo Iorga cer ajutorul prietenilor și fanilor. Donațiile se pot face în conturile: CONT RON: RO98 RNCB 0318 0006 7289 0001, CONT EUR: RO06 RNCB 0064 0006 7289 0001.

Leo Iorga se luptă din nou cu cancerul! Familia cere ajutor!

Leo Iorga a reluat bătălia cu cancerul. Familia artistului este în șoc din cauza bolii care a recidivat. „Terapia recomandată de medicii din țară și din străinătate presupune o intervenție speciala Cyberknife, stereotaxie și alte proceduri.

În România nu există Cyberknife însă o clinică din Hamburg a acceptat cazul. Durata tratamentului este de aproximativ o lună la Centrul de Tratament Oncologic Hamburg. Noi, familia, îl știm pe Leo Iorga – omul. E un soț, un tată și un frate iubitor, un om cald, bun, prietenos și vesel. Și ni-l dorim lângă noi cât mai mult timp.”

„Pe artistul Leo Iorga îl știți și voi de peste 30 de ani de la Cargo, Compact, Pacifica, etc.Vocea lui Leo a intrat in sufletele iubitorilor de gen- După ani și ani’, „Singur în noapte”, „Să te gândești la mine”, „Trenul pierdut”, „Cine ești tu oare etc.

Contăm pe voi, cei care îl iubiți, să fiți alături de noi în demersul de a-l ajuta, de a strânge banii necesari pentru această operație. Vă mulțumim că i-ați fost alaturi pana acum și simte că-i sunteți alături în continuare.Dumnezeu lucrează prin oameni, pentru oameni! Fiți binecuvantati”, a scris familia lui Leo Iorga pe Facebook.

Loading...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *